• Behalve onze eigen deLuca's bouwen en restaureren wij ook oldtimers en hotrod's. Wij restaureren niet alleen op bestelling; af en toe vinden wij nog parels die wij voor een eerlijke prijs restaureren en te koop aan bieden.Soms zijn dit eenmalige projecten maar het gebeurd ook dat klanten hierdoor geinspireerd raken en een vergelijkbare auto willen aanschaffen Of je dus met je eigen auto komt, of wij zoeken er een voor je, wij restaureren jouw droomauto op de manier die jij wilt. Wil je liever een deelrestauratie? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder een paar restauraties die hun plek bij hun tevreden eigenaar hebben gevonden:
  • MGB Sebring v8
  • Ford Mustang Fastback
  • Suzuki SJ410
  • Porsche 911 carrera motorrevisie
  • Ford Mustang Cabriolet deelrevisie
 • Ford Anglia hotrod & MG Midget racer

  De eigenaar wilde zeker zijn van een betrouwbare auto waar zij zorgeloos prive EN zakelijke kilometers mee kan rijden zonder bang te hoeven zijn stil te komen staan. Een stoer uiterlijk (iets verbreedde spatschermen, bumperloos en geen badges, reflectoren of ander afleidend materiaal op het plaatwerk.Door het ontbreken van een achterbumper is de achterkant onder de verlichting van links naar rechts niet afgewerkt. Een aangepaste Sebring rear valance van een MGB biedt de oplossing. Deze auto heeft na verschillende eigenaren te hebben gehad ook een drietal kleuren gehad. Deze zijn tot op het plaatwerk verwijderd om kleine beschadigingen en roest 100% te kunnen aanpakken. Gekozen is voor een metallic grijze basiskleur met een sportieve zwarte striping van voor tot achter. Ook een gereviseerde 1500 spitfire motor voor de extra sportieve rijstijl en betrouwbaarheid. Deze MG wordt in juli opgeleverd. Houd deze pagina in de gaten voor updates.
 • Suzuki SJ410
  Een body off restauratie. Een nieuwe kunststof carrosserie, motorrevisie, nieuw lederen interieur, sparco stoelen met vierpuntsgordels, overmaatse banden (265/70r15), landrover spiegels, traanplaat dorpels en traanplaat laadbak. De auto is in een mooie matzwarte uitvoering gespoten waar hij een stoer en robuust uiterlijk van krijgt. Door de kunststof onderdelen en rvs chassis is de auto voor altijd roestvrij.

  Ford Mustang fastback
  Een totale restauratie. De auto is geheel gedemonteerd geweest om al het plaatwerk te onderzoeken en behandelen. Daarna is de auto gespoten met de bekende shelby striping. De kleuren van de auto en zijn striping zijn door de klant zo gekozen dat deze een rustig en chique uiterlijk krijgt. Het interieur is compleet gerestaureerd. Alle kunststof onderdelen zijn ontdaan van de oude lak en opnieuw gespoten. Er is een pony interieur met hoofdsteunen geinstalleerd. Overal zijn nieuwe rubbers en chromen- sierlijsten en badges gemonteerd. Stuurbekrachtiging en een orginele nieuwe airco unit uit 1965 completeren het geheel.

  Porsche 911 carrera 2
  Een auto waarbij de vroege modellen olielekkage hebben. Nieuwe cilinders en geslepen cilinderkoppen, nieuwe distributiekettingen, kleppen en pakkingen maken de auto weer rijdbaar voor de volgende 200.000 kilometer.

  MBG Sebring v8
  Orgineel werd de auto gebruikt als huurauto voor trouwerijen. Na aanschaf wilde de eigenaar een wolf in schaapskleren. Hiervoor werd de auto totaal gedemonteerd. Een polyester Sebring ombouwset is gemonteerd. Een gereviseerde Rover 3.5 v8 met holly carburatie met een gereviseerde LT77 versnellingsbak maken deze auto snel. Nieuwe velgen (in de kleur Audi RS grijs), waarbij achter een 265 band is gemonteerd maken deze auto geheel af.

  De prestaties?
  0-100 in 5.5 seconden
  0-200 in 13.5 seconden
  Topsnelheid? Nog niet bereikt...